Kustmaran och Kristianopel runt 2020 är inställt

Team Blekinge Löparförening meddelar härmed med tungt löparhjärta att vi väljer att ställa in 2020-års upplaga av Kustmaran och Kristianopel Runt som skulle gått av stapeln den 11/7.

Anledningen är så klart den rådande situationen med COVID-19 och de riktlinjer som finns från våra myndigheter och förbund. Beslutetet är taget av Team Blekinges styrelse den 11/5 i samråd med Svenska Friidrottsförbundets veterankommitté.

Samtliga löpare som redan har anmält sig kommer att få sina pengar tillbaka. Separata mail kommer att skickas ut för hur detta förfarandet kommer att gå till.

Vi kan meddela att Team Blekinge har fått erbjudandet att arrangera Veteran-SM i samband med Kustmaran 2021 vilket vi har tackat ja till och redan ser fram emot.

För att inte glömma bort Kustmaran och Kristianopel Runt kommer Team Blekinge Löparförening att arrangera ett virtuellt löparevenemang den 11/7. Håll utkik i våra kanaler!

Vi vill tacka alla som engagerat sig i årets tävling så som anmälda löpare, sponsorer och samarbetspartners och hoppas att vi ses på startlinjen igen 2021.

Team Blekinge Löparförening blickar nu framåt mot våra kommande tävlingar Mardrömmen och Jämjöhalvan som vi fortfarande hoppas kunna genomföra.

Om ni har frågor, kontakta oss gärna på info@teamblekinge.nu

Med vänliga löparhälsningar,
Styrelsen Team Blekinge Löparförening