Ironcoach sponsrar Kustmaran

ironoachEn aktivitet som vi ordnar som uppladdning inför Kustmaran är en Cykelinspiration i Kristianopel den 1 maj. Det är många i Team Blekinge som också tränar och tävlar i cykling och triathlon och inför årets Vätternrundan har det skapats en grupp cyklister i Karlskrona med omnejd som kallar sig SUB Karlskrona. Man kommer att gemensamt träna för tävlingen och även genomföra Vätternrundan tillsammans i olika klungor.

Under Cykelinspiration kommer det att bli ett utmärkt tillfälle att träna klungcykling upp till Pensionat Stensvik i Kristianopel där det serveras många cyklisters favoritfika – landgång från Café Sött & Salt. Till kaffet och kakan föreläser sedan en av Sveriges främsta långdistanstriathleter Christian Malmström (samt vinnare av Kustmaran 2012), som driver coachingföretaget Ironcoach. Därefter leder Christian ett gemensamt intervallpass mot Karlskrona.

Intresset för dagen har varit jättestort och i nuläget finns endast ett fåtal platser kvar. Tack vare detta kommer aktiviteten att ge ett överskott som går som sponsring till Kustmaran, och Ironcoach kommer också som tack att synas som en sponsor till en vätskekontroll.

Lämna en kommentar